Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5755g9554kcal1093.5g0g575.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 719g462kcal23g34.7g25.2g0.1g
Kananmuna kuoreton 396g564kcal49.5g1.2g40.6g0g
Ketsuppi, Felix130g117kcal1.3g27.2g0.6g0g
Soijakastike 130g78kcal6.7g12.3g0.1g0g
Kikherne säilötty Bonduelle1439g1870kcal93.5g287.8g43.2g71.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17136g25289kcal2535g726.4g1370.4g144g
Valittu annoskoko8568g12645kcal1267.5g363.2g685.2g72g
Annoskoko puolitettuna4284g6322kcal633.8g181.6g342.6g36g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630