Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 416g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 167g187kcal35.2g0g5g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 250g85kcal2.7g13.5g0.5g7.2g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1715g559kcal76.4g29.4g11g15.2g
Valittu annoskoko858g280kcal38.2g14.7g5.5g7.6g
Annoskoko puolitettuna429g140kcal19.1g7.4g2.8g3.8g
Arvot/100g100g33kcal4.5g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199346