Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4267g7083kcal810.7g0g426.7g0g
Sipuli (kuorittu)587g158kcal7.6g28.2g1.2g10g
Rypsiöljy 107g943kcal0g0g106.7g0g
Korppujauho 427g1563kcal44.8g319.6g4.4g22.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1067g907kcal10.7g37.3g74.7g0g
Voileipäkinkku,snellman256g261kcal46.1g2.6g7.2g0g
Kananmuna kuoreton 587g837kcal73.3g1.8g60.1g0g
Puolukka 1280g497kcal5.6g87g6.4g33.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17152g24497kcal1997.6g953g1374.8g131.8g
Valittu annoskoko8576g12249kcal998.8g476.5g687.4g65.9g
Annoskoko puolitettuna4288g6124kcal499.4g238.3g343.7g33g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.6g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514