Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 1843g233kcal20.6g18.1g3.7g18.4g
Tomaatti, tuore1603g325kcal9.6g60.9g4.8g22.4g
Tonnikala öljyssä 2405g4563kcal652.1g0g216.4g0g
Kurkku, tuore962g96kcal5.8g16.3g1g6.7g
Kananmuna, keitetty 1763g2515kcal220.4g5.3g180.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17152g15465kcal1817g201.2g813.2g95g
Valittu annoskoko8576g7733kcal908.5g100.6g406.6g47.5g
Annoskoko puolitettuna4288g3866kcal454.3g50.3g203.3g23.8g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421751