Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5621g1015kcal31.5g140.5g22.5g39.3g
Paprika keltainen 642g194kcal6g32.8g1.3g12.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g482g130kcal6.3g23.1g1g8.2g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli1606g4818kcal59.4g72.3g481.8g1.6g
Oliiviöljy 225g1988kcal0g0g224.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17152g16289kcal206.4g537.4g1462.8g123.8g
Valittu annoskoko8576g8145kcal103.2g268.7g731.4g61.9g
Annoskoko puolitettuna4288g4072kcal51.6g134.4g365.7g31g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716