Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell301g331kcal69.2g0g6.3g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g15g2.3kcal0.2g0.3g0g0.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka15g1.5kcal0.2g0.1g0g0.2g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g25g3.3kcal0.2g0.5g0.1g0.3g
Herne-maissi-paprika, Pirkka100g69kcal4g11g0.8g3.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 401g388kcal12.1g78.6g1.3g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1716g1590kcal171.8g181g17g15.6g
Valittu annoskoko858g795kcal85.9g90.5g8.5g7.8g
Annoskoko puolitettuna429g398kcal43g45.3g4.3g3.9g
Arvot/100g100g93kcal10g10.5g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566