Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka360g1405kcal20.2g295.3g2.2g0g
Vesi1801g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 2701g1037kcal27g186.4g5.4g67.5g
Sipuli (kuorittu)72g19kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1441g2391kcal273.7g0g144.1g0g
Maito, Kevyt1801g828kcal57.6g86.4g27g0g
Kananmuna 50g(kpl)360g454kcal39.6g1.1g32.4g0g
Rypsiöljy 50g446kcal0g0g50.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17172g13160kcal838g1145.4g523.2g137.4g
Valittu annoskoko8586g6580kcal419g572.7g261.6g68.7g
Annoskoko puolitettuna4293g3290kcal209.5g286.4g130.8g34.4g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339