Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 61g18kcal0.6g2.8g0.2g1.1g
Lapinliha,poronkäristys 750g164g226kcal34.4g1.6g9.8g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow88g70kcal3.7g11.4g0.8g2.7g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g109g273kcal20.8g0g24.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 437g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1719g1175kcal119g31.6g69.8g7.6g
Valittu annoskoko859g587kcal59.5g15.8g34.9g3.8g
Annoskoko puolitettuna430g294kcal29.8g7.9g17.5g1.9g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209710