Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt219g101kcal7g10.5g3.3g0g
Ruokasuola jodioitu 3.3g0.1kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 175g136kcal30.7g0g1.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 219g167kcal4.1g33.9g0.4g2.2g
Sipuli 13g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g5.5g37kcal0.1g0.1g4.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.5g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1719g926kcal85.4g97.8g18.2g5.2g
Valittu annoskoko859g463kcal42.7g48.9g9.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna430g232kcal21.4g24.5g4.6g1.3g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519