Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 113g39kcal5.2g2.2g0.3g2.8g
Lanttu 32g9kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Kasvisliemikuutio 12g38kcal1.2g1.7g2.9g0.2g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 68g12kcal0.4g1.7g0.3g0.5g
Tomaattipyree, Pirkka17g14kcal0.6g3.2g0.2g0.2g
Valkosipuli 8.4g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Seiti pakaste 169g131kcal29.6g0g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 394g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1719g665kcal77g27.2g26.2g10.4g
Valittu annoskoko860g333kcal38.5g13.6g13.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna430g166kcal19.3g6.8g6.6g2.6g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.6g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315160