Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 169g321kcal45.9g0g15.2g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g26g20kcal1.2g3.4g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)150g128kcal1.5g5.3g10.5g0g
Tomaattimurska, 1 prk150g40kcal0.9g8g0.3g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Kirsikkatomaatti, 50g38g7.5kcal0.2g1.4g0.1g0g
Basilika, tuore1.9g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g3.8g10kcal0.5g0.4g0.7g0g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g188g658kcal20.7g139.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1719g2470kcal146.6g334g59.2g10.6g
Valittu annoskoko860g1235kcal73.3g167g29.6g5.3g
Annoskoko puolitettuna430g618kcal36.7g83.5g14.8g2.7g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.4g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357