Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 190g716kcal0.4g10.1g76.2g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g2400g1032kcal9.6g98.4g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g6000g6480kcal1170g0g204g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17181g16456kcal2360g217g560.4g0g
Valittu annoskoko8590g8228kcal1180g108.5g280.2g0g
Annoskoko puolitettuna4295g4114kcal590g54.3g140.1g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204184