Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis6394g7161kcal1406.7g0g191.8g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 400g279kcal5g45.2g5g15.5g
Jauheliha, sika-nauta 1599g3540kcal279.7g0g271.7g0g
Mustapippuri 200g559kcal21.8g76.5g6.6g53g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17184g23078kcal3426.4g243.4g950.2g137g
Valittu annoskoko8592g11539kcal1713.2g121.7g475.1g68.5g
Annoskoko puolitettuna4296g5770kcal856.6g60.9g237.6g34.3g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114524