Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g2403g9133kcal129.8g769.1g600.8g40.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Tomaatti 2103g479kcal11.8g72.6g6.3g29.4g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1202g3594kcal216.3g14.4g300.4g0g
Pinjansiemenet, Parrots150g931kcal43.6g19.5g82.6g5.6g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1202g1590kcal31.6g38.5g144.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)300g379kcal33g0.9g27g0g
Juusto, mozzarella 601g1566kcal111.8g0g122g0g
Sipuli, tuore601g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17184g36208kcal1171.4g1887.6g2629g172.2g
Valittu annoskoko8592g18104kcal585.7g943.8g1314.5g86.1g
Annoskoko puolitettuna4296g9052kcal292.9g471.9g657.3g43.1g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126905