Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g3360g5712kcal672g0g336g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g2656g4382kcal212.5g823.4g26.6g79.7g
Kananmuna kuoreton 704g1004kcal88g2.1g72.2g0g
Sipuli (kuorittu)272g73kcal3.5g13.1g0.5g4.6g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1600g1012kcal48g76.8g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17184g24369kcal2048g1830.8g982.6g168.6g
Valittu annoskoko8592g12184kcal1024g915.4g491.3g84.3g
Annoskoko puolitettuna4296g6092kcal512g457.7g245.7g42.2g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.7g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759