Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 2100g1436kcal303.2g0g23.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g420g113kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Appelsiini, kuorittu 1400g659kcal7.8g124.6g4.2g29.4g
Salaatti, jäävuori tuore2800g280kcal30.8g22.4g5.6g28g
Kurkku 980g107kcal5.5g13.7g1g6.9g
Halloumi-juusto light, 100g700g1540kcal189g7g84g0g
Hunaja 98g324kcal0.5g79.2g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen98g184kcal0.5g44.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17192g9288kcal1085.6g622.8g238.6g142.8g
Valittu annoskoko8596g4644kcal542.8g311.4g119.3g71.4g
Annoskoko puolitettuna4298g2322kcal271.4g155.7g59.7g35.7g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029