Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti4195g4615kcal923g4.2g125.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 126g1112kcal0g0g125.7g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g932g252kcal12.1g44.8g0.9g15.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g37g39kcal2.9g6.1g0.2g0.7g
Vesi1399g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi51g144kcal4.6g3.6g11.8g0.1g
Punaviini 699g493kcal2.2g1.4g0g0g
Rusina 84g245kcal2.3g50.4g0.4g8.1g
Oliivi kivetön musta rainbow932g1678kcal5.6g53.1g158.5g0g
Ohrakas ohratärkkelys140g510kcal0.6g125.9g0.7g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17192g18176kcal1906.6g579g848.2g53.4g
Valittu annoskoko8596g9088kcal953.3g289.5g424.1g26.7g
Annoskoko puolitettuna4298g4544kcal476.7g144.8g212.1g13.4g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156355