Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1103g233kcal13.2g37.5g2.2g23.2g
Porkkana, keitetty, suolaton 841g280kcal5.3g47.7g1.7g21.9g
Parsakaali, keitetty, suolaton 350g123kcal16.2g6.8g1.1g8.8g
Sipuli (kuorittu)236g64kcal3.1g11.3g0.5g4g
Vesi3853g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g84g111kcal2.2g19.8g2.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2102g3489kcal399.3g0g210.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g26g0.8kcal0g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17192g8601kcal878.6g246.8g436.8g115.8g
Valittu annoskoko8596g4300kcal439.3g123.4g218.4g57.9g
Annoskoko puolitettuna4298g2150kcal219.7g61.7g109.2g29g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974