Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 25g82kcal2.5g16.6g0.3g0.8g
Maitorahka (Pirkka)25g17kcal3g1g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen20g6.6kcal0.7g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Basilika, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g10g31kcal2.6g0.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g296kcal19g37.6g7.4g1.6g
Valittu annoskoko86g148kcal9.5g18.8g3.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna43g74kcal4.8g9.4g1.9g0.4g
Arvot/100g100g172kcal11g21.9g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206