Kasvislasagne zone

Kuullota öljyssä sipuli, valkosipuli, paprika- ja chilijauhe.

Lisää raastetut porkkanat, sekoita.

Lisää tomaattimurska ja -pyree, vesi, soijarouhe ja kuivatut yrtit.

Kiehauta, madalla lämpöä ja anna hautua puolisen tuntia.

Mausta soijakastikkeella.

Soijarouhekastikkeen hautuessa tee valkokastike maidosta, maizenasta ja tuorejuustosta.

Laita uunivuokaan kerroksittain kastikkeita ja lasagnettea.

Ripottele päälle raastettu kadett-juusto.

Paista uunissa, 200 astetta, keskitasolla noin 40 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja saanut vähän väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g4.7g15kcal2.3g1.4g0g0.3g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g17g6.1kcal0.2g1.2g0.1g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Soijakastike 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Lasagnette, täysjyväpasta (Knorr), annos 185g4.7g15kcal0.6g2.9g0.1g0.4g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g2.6g4.1kcal0.2g0.1g0.3g0g
Kadett 10% (Arla), annos 40g2.6g5.7kcal0.8g0g0.3g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 12g3.1kcal0.4g0.4g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g140kcal9.6g14.6g4.4g2.4g
Valittu annoskoko86g70kcal4.8g7.3g2.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna43g35kcal2.4g3.7g1.1g0.6g
Arvot/100g100g81kcal5.6g8.5g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208134