Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 38g17kcal0.2g2.5g0.2g1.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g27g107kcal0g26.8g0g0g
Suklaa tumma 16g85kcal0.6g8.7g5.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.5g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g418kcal1.6g76g10.6g4.4g
Valittu annoskoko86g209kcal0.8g38g5.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna43g105kcal0.4g19g2.7g1.1g
Arvot/100g100g242kcal0.9g44.1g6.1g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914