Välimeren pastaa

Välimerenpastaa

n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa
öljyä paistamiseen + pastaa n. 300 g Valuta ravut ja simpukat siivilässä.

Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret.

Kuumenna öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa.

Lisää pannulle kalapalat ja kypsennä.

Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet, kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia.

Lisää joukkoon simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.

Lisää myös silputtua lempiyrttiäsi.

Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja simpukoita.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu5.5g3.9kcal0.8g0g0.1g0g
Sinisimpukka vedessä 5.5g4.9kcal0.9g0.1g0.1g0g
Pakastesei (Faroe), annos 100g22g18kcal4.2g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)22g5.5kcal0.2g1.2g0g0.3g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruokakerma ingman 5%11g9kcal0.4g0.7g0.5g0g
Torino tumma proteiinipasta plus14g47kcal3.1g7.3g0.5g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g194kcal19.4g19.4g4.4g2.4g
Valittu annoskoko86g97kcal9.7g9.7g2.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna43g48kcal4.9g4.9g1.1g0.6g
Arvot/100g100g112kcal11.2g11.2g2.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90157