Mustikkapiirakka

Sekoita maitorahka, kananmuna, rypsiöljy ja kuivat aineet kulhossa.

Paista pohjaa uunissa 200c n. 15 minuuttia.

Vatkaa valkuiainen vaahdoksi ja lisää makeutusaine.

Lisää mustikat pohjan päälle ja levitä valkuaisvaahto piirakan päälimmäiseksi.

Paista uunissa vielä hetki kunnes valkuaisvaahto on hiukan ruskettunut.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Shaunikel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)20g11kcal1.7g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g7.8g23kcal0.1g4.4g0g3.1g
Kaurahiutaleet, Elovena (Raisio), annos 37g7.8g27kcal1.1g4.3g0.6g0.9g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Euroshopper vehnäjauhot 1dl=65g20g64kcal1.9g13.6g0.2g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Mustikka, Pakkasmarja23g7.8kcal0.1g1.5g0.1g0.8g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g2.7g1.1kcal0.3g0g0g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g0.6g1.7kcal0g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g291kcal11.4g50.4g3.4g10g
Valittu annoskoko86g146kcal5.7g25.2g1.7g5g
Annoskoko puolitettuna43g73kcal2.9g12.6g0.9g2.5g
Arvot/100g100g168kcal6.6g29.2g2g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132047