Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit31g6.6kcal1g0.6g0g0.8g
Kukkakaali, pakaste, Apetit39g6.7kcal0.6g0.9g0.1g0.7g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g8.8g25kcal1.7g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g178kcal6.8g3g15.4g3g
Valittu annoskoko86g89kcal3.4g1.5g7.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna43g45kcal1.7g0.8g3.9g0.8g
Arvot/100g100g103kcal3.9g1.7g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584