Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit39g6.6kcal0.6g0.9g0.1g0.7g
Nakki, keskiarvo 9g22kcal1.1g0.1g1.9g0g
Flora margariini 60, annos 10g2.3g13kcal0g0g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen31g10kcal1g1.5g0g0g
Aurajuusto2.3g8kcal0.5g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g132kcal6.8g7.8g8.2g1.6g
Valittu annoskoko86g66kcal3.4g3.9g4.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna43g33kcal1.7g2g2.1g0.4g
Arvot/100g100g77kcal3.9g4.5g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140