Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g7.5g4.5kcal0.1g1g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 7.5g6.1kcal0.1g1.3g0g0.2g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)16g5.5kcal0.3g1.1g0g0.2g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.7g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g10g35kcal2.5g6g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g142kcal6g20.4g4.2g3.6g
Valittu annoskoko86g71kcal3g10.2g2.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna43g36kcal1.5g5.1g1.1g0.9g
Arvot/100g100g83kcal3.5g11.8g2.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959