Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g1.9g0g0.1g
Porkkana 22g7.2kcal0.1g1.2g0g0.6g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g13g2.5kcal0.2g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g7.8g22kcal1.5g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g83kcal4g7g3.4g1.6g
Valittu annoskoko86g41kcal2g3.5g1.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna43g21kcal1g1.8g0.9g0.4g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265529