Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g0.8g4.2kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 34g27kcal0.5g5.6g0g1g
Lanttu 32g9kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Purjosipuli 7g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.9g8.2kcal0.6g0g0.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g107kcal3.2g15.6g2.4g3.8g
Valittu annoskoko86g54kcal1.6g7.8g1.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna43g27kcal0.8g3.9g0.6g1g
Arvot/100g100g62kcal1.9g9g1.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266951