Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 31g5.5kcal0.6g0.1g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.5g8.7kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl25g21kcal0.4g1.1g1.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g111kcal2.8g6.6g8.2g1.6g
Valittu annoskoko86g55kcal1.4g3.3g4.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna43g28kcal0.7g1.7g2.1g0.4g
Arvot/100g100g64kcal1.6g3.8g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525