Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g21g33kcal4.7g0g1.6g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g13g21kcal1g0.6g1.6g0.3g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g13g16kcal0.5g0.6g1.2g0g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g9g7kcal1.7g0g0.1g0g
Sitruuna kuorittu 1.9g0.8kcal0g0g0g0.1g
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g28g67kcal2.1g13.2g0.5g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g292kcal20g28.8g10g5.2g
Valittu annoskoko86g146kcal10g14.4g5g2.6g
Annoskoko puolitettuna43g73kcal5g7.2g2.5g1.3g
Arvot/100g100g169kcal11.6g16.7g5.8g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323988