Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g25g43kcal4.7g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Jauhelihamauste, annos 15g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Soijakastike 1.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g118kcal10.6g3.8g6.4g0.6g
Valittu annoskoko86g59kcal5.3g1.9g3.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna43g29kcal2.7g1g1.6g0.2g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81891