Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 50g160kcal13.4g0g12g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras4.4g12kcal0.4g2.2g0g0.6g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 14g6.6kcal0.4g0.7g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g366kcal28.8g7.2g24.4g1.8g
Valittu annoskoko86g183kcal14.4g3.6g12.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna43g92kcal7.2g1.8g6.1g0.5g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.2g14.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347