Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 21g14kcal3g0g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Appelsiini, kuorittu 14g6.6kcal0.1g1.3g0g0.3g
Salaatti, jäävuori tuore28g2.8kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Kurkku 10g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Halloumi-juusto light, 100g7g16kcal1.9g0.1g0.8g0g
Hunaja 1g3.3kcal0g0.8g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen1g1.9kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g93kcal11g6.2g2.2g1.6g
Valittu annoskoko86g47kcal5.5g3.1g1.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna43g23kcal2.8g1.6g0.6g0.4g
Arvot/100g100g54kcal6.4g3.6g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029