Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 28g57kcal3.6g0.1g4.8g0g
Amerikan Pekoni filee, HK31g49kcal6.4g0.1g27.6g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)5.5g18kcal1.5g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g261kcal23.6g2.6g67.4g0.8g
Valittu annoskoko86g130kcal11.8g1.3g33.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna43g65kcal5.9g0.7g16.9g0.2g
Arvot/100g100g151kcal13.7g1.5g39g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832