Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)13g1.9kcal0.2g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g22g5.5kcal0.3g0.9g0g0g
Katkarapu 20g14kcal2.8g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 22g72kcal0.4g0.7g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g209kcal7.8g4.4g17.6g0.2g
Valittu annoskoko86g104kcal3.9g2.2g8.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna43g52kcal2g1.1g4.4g0.1g
Arvot/100g100g121kcal4.5g2.5g10.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678