Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 13g93kcal0.1g0.1g10.5g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g13g64kcal0.5g8g3.3g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sokeri 14g56kcal0g13.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g64kcal1.9g12.9g0.2g0.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer1g3.3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g604kcal8.8g70.8g31.2g1.2g
Valittu annoskoko86g302kcal4.4g35.4g15.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna43g151kcal2.2g17.7g7.8g0.3g
Arvot/100g100g350kcal5.1g41g18.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278594