Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha40g66kcal7.6g0g4g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g39g13kcal0.5g2.3g0.2g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena3g11kcal0g2.8g0g0g
Ketsuppi, meira3.6g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g187kcal16.4g11.4g8.4g0g
Valittu annoskoko87g93kcal8.2g5.7g4.2g0g
Annoskoko puolitettuna43g47kcal4.1g2.9g2.1g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.6g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306365