Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 19g6.6kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%38g64kcal3.7g2.8g4.1g0g
Paprika, punainen8.1g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Nuudeli, keitetty, suolaton 20g27kcal0.8g5.1g0.3g0.3g
Rypsiöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Chili paprika punainen1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g214kcal11g17.6g10.8g2g
Valittu annoskoko87g107kcal5.5g8.8g5.4g1g
Annoskoko puolitettuna43g54kcal2.8g4.4g2.7g0.5g
Arvot/100g100g124kcal6.4g10.2g6.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461407