Pastitsio

Kerro ainekset 6lla niin saat laatikollisen.

kyseessä pirkan pastitsio ohje, johon tulee valkokastike päälle.

Itse jätän seuraavalla kerralla kananmunan pois, ei mielestäni sopinut valkokastikkeeseen.

ohje:
keitä pasta
paista jauheliha ja lisää maggi-sekoitus tai tomaattimurskaa.

täytä vuoka ensin puolella pastamäärästä, sitten valkokastiketta (loput ainekset) ja jauhelihasekoitus, loput pastat ja loput valkokastikkeet.

Uuniin puoli tuntia 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tuuls21
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha21g35kcal4g0g2.1g0g
Pasta, Pirkka Penne Rigato16g56kcal1.9g11.7g0.2g0.5g
Mozzarella juustoraaste, valio7.8g23kcal2g0g1.6g0g
Lasagne mix maustapussi (Maggi), annos 97g5.1g16kcal0.6g2.8g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.8kcal0.2g1.2g0g0.1g
Vähälaktoosinen iskukuumennettu rasvaton maito, Pirkka, 1l26g8.6kcal0.9g1.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.3g9kcal0.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g345kcal20.8g34g14g1.2g
Valittu annoskoko87g172kcal10.4g17g7g0.6g
Annoskoko puolitettuna43g86kcal5.2g8.5g3.5g0.3g
Arvot/100g100g199kcal12g19.6g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62264