Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 16g5.8kcal0.8g0.3g0g0.4g
Kukkakaali 19g4.5kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Oivariini, 751.3g8.9kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt9g4.3kcal0.3g0.5g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.8g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g8.2g25kcal2.1g0.2g1.7g0g
Kesäkurpitsa9g1.6kcal0g0.2g0.1g0.1g
Tumma soijarouhe, risetti4.7g14kcal2.3g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g143kcal12.4g8.4g6.6g1.8g
Valittu annoskoko87g72kcal6.2g4.2g3.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna43g36kcal3.1g2.1g1.7g0.5g
Arvot/100g100g83kcal7.2g4.8g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096