Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl4.5g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)44g26kcal1.5g2g1.5g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g8.8g5.6kcal0.3g0g2.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g6.6g26kcal0g6.6g0g0g
Mansikkahillo 22g50kcal0.1g11.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g254kcal4g42.8g10.6g0.4g
Valittu annoskoko87g127kcal2g21.4g5.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna43g63kcal1g10.7g2.7g0.1g
Arvot/100g100g146kcal2.3g24.7g6.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958