Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 35g120kcal3.6g24.5g0.4g1.2g
Auringonkukansiemen 8.7g52kcal2g1.1g4.3g0.5g
Kurpitsansiemenet, kuivattu6.1g33kcal1.5g1.1g2.8g0.2g
Seesaminsiemen, kuorineen 2.6g18kcal0.7g0.2g1.5g0.3g
Kaurahiutale 3.5g13kcal0.5g2g0.3g0.3g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g472kcal16.6g57.8g18.6g5g
Valittu annoskoko87g236kcal8.3g28.9g9.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna43g118kcal4.2g14.5g4.7g1.3g
Arvot/100g100g273kcal9.6g33.4g10.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335316