Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g29g18kcal0.4g3.8g0g0.3g
Lanttu 4.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8.2kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Ruokakerma Valio 5%18g11kcal0.2g0.5g0.9g0g
Oltermanni, perinteinen5.8g21kcal1.5g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g118kcal4.6g12.4g5.4g2.2g
Valittu annoskoko87g59kcal2.3g6.2g2.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna43g30kcal1.2g3.1g1.4g0.6g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341207