Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu11g14kcal1.2g0g1g0g
Sokeri 15g62kcal0g15.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g4.9kcal0.1g1g0g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.3g0.2g0.5g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen9g65kcal0g0g7.2g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g4.5g33kcal0g0g3.6g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g4.5g11kcal0.6g0.2g0.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g11g45kcal0g11.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g562kcal6.4g74.6g25.8g1.8g
Valittu annoskoko87g281kcal3.2g37.3g12.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna43g141kcal1.6g18.7g6.5g0.5g
Arvot/100g100g325kcal3.7g43.1g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=356081