Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.5kcal0.1g1.2g0g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 12g8.9kcal0.2g1.8g0g0.1g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 7.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)0.8g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)3.9g18kcal0.5g0.3g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g74kcal1.8g7.6g3.6g1.6g
Valittu annoskoko87g37kcal0.9g3.8g1.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna43g19kcal0.5g1.9g0.9g0.4g
Arvot/100g100g43kcal1g4.4g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704