Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta38g56kcal7.5g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Ketsuppi, meira1.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%13g7.5kcal0.1g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g136kcal15.6g2.2g7.2g0.2g
Valittu annoskoko87g68kcal7.8g1.1g3.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna43g34kcal3.9g0.6g1.8g0.1g
Arvot/100g100g79kcal9g1.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160