Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 12g8.3kcal1.9g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 43g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g2g0g0.1g
Porkkana 5.9g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 3.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g7.8g13kcal0.3g0.4g1.2g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 1g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g70kcal5g5.6g2.6g0.6g
Valittu annoskoko87g35kcal2.5g2.8g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna44g17kcal1.3g1.4g0.7g0.2g
Arvot/100g100g40kcal2.9g3.2g1.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=344334