Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 13g13kcal0.5g2.4g0.1g0.2g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 21g22kcal0.7g3.8g0.2g0.6g
Salaatti, jäävuori tuore10g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä 19g20kcal4.3g0g0.3g0g
Purjosipuli 7.3g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Omena, keskikokoinen 200g15g5kcal0g1g0g0.3g
Persilja 1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g126kcal11.4g15.2g1.2g3g
Valittu annoskoko87g63kcal5.7g7.6g0.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna43g32kcal2.9g3.8g0.3g0.8g
Arvot/100g100g73kcal6.6g8.8g0.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98211