Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 18g6kcal0.1g1g0g0.5g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 5.6g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 19g7.2kcal0g1.5g0g0.3g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.2g2kcal0.2g0.3g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)9g15kcal0.3g0.3g1.4g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g72kcal1.4g8.8g2.8g1.8g
Valittu annoskoko87g36kcal0.7g4.4g1.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna44g18kcal0.4g2.2g0.7g0.5g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5.1g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227548