Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka21g53kcal2.3g3.4g3.4g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g17g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Etikkapunajuuri 7g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g17g56kcal0.3g0.4g5.9g0g
Ranskankerma, Milbona14g41kcal0.3g0.4g4.2g0g
Tilli, tuore 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sinappi 2.3g3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g367kcal10.6g12g30.6g0.4g
Valittu annoskoko87g184kcal5.3g6g15.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna44g92kcal2.7g3g7.7g0.1g
Arvot/100g100g211kcal6.1g6.9g17.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261388